2011年8月28日日曜日

生パスタデビュー Fresh pasta class.

念願の生パスタ教室。
都内まで行って来ました。
(写真は先生が撮ってくれたのを拝借しました。)

今日はトロフィエ、というショートパスタ。
ひとつひとつ自分で形にします。
地道な作業も、たくさん出来ると楽しい。
少人数クラスが自宅開催の料理教室の良いところ。

今日はトロフィエのジェノベーゼクリームと、
ジェノベーゼを使ったソースをサラダに添えて。
その名もパラダイスソース。

昼間からワイン飲んで、美味しい食事食べて
パラダイスに誘われたワタシ。


Finally I could join the pasta class.It's an Italian cooking class for making fresh pasta from flour.Kneading pasta dough and making each short pasta by hands.It's long way to complete, but it's fun to make them all.

After working, we enjoyed salad with Paradise sauce which is made with Basil sauce and other ingredients and Torofie short pasta with genovese and fresh cream.Beautiful with a glass of white wine.It took me to the Paradise!

◆今日の教室
手打ち生パスタ教室 Mi piace
http://mi-piace1999.com/index.php?FrontPage

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