2011年5月25日水曜日

初夏のパスタ Early summer pasta

本日仕込んだローズマリーオイルはそのままに。
新たにハーブを摘み取り、
ガーリックと塩でチキンを漬けておきました。
私のおひとり様ランチ。

しっかり焼き色をつけて、オイルパスタの付け合わせに。
ホワイトアスパラガスも添えてあります。
フレッシュなレモンをかけて食べると
ハーブとレモンの香りがさわやかな初夏のパスタって感じ。
(お皿は水色とかがよかったな~。)

どうも明日くらいから梅雨の予感。
天気予報によると今日は今月最後の晴れ、らしいです。

I leave rosemary oil today, I picked another herbs up from the garden to make rosemary chiken for my lunch.I marinaded chiken with garlic, salt and rosemary and then grilled them well with olive oil.Serving on to oil pasta with fresh lemon.It smells fresh rosemary and lemon.Gives you an imagine of blue sky and clear winds.I'd love to name this ''early summer pasta''.

I seems to be rainy season from tomorrow.According to the weather forcast on TV,it would be the last sunny day in May.

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